Fodbold

Information til klubber

Her finder du relevant materiale til din klub om Bevæg dig for livet - Fodbold. Vi har også lavet en særlig side fyldt med kommunikationsmaterialer til hjælp for de danske fodboldklubber.

Fodbold Fitness

  • Fodbold Fitness kombinerer fodbold- og fitnesstræning, og du kan læse meget mere om hele konceptet i denne introduktionsfolder.
  • Fodbold Fitnesstræningen bygges op om både fodbold- og fitnessøvelser. dette øvelseshæfte finder du eksempler på hvilke øvelser, spil og lege en træning kan bygges op af. Du kan også finde en masse inspirerende øvelsesvideoer på Fodbold Fitness-Facebooksiden.
  • Et Fodbold Fitnesshold skal have en tovholder og en kontaktperson, som holder styr på alt omkring holdet. Du kan læse mere om opgaverne i dette dokument.
  • Peter Krustrup, Professor på Syddansk Universitet, har de seneste år stået i spidsen for talrige videnskabelige undersøgelser, der beviser den positive sammenhæng mellem fodbold og sundhed. Vi har forsøgt at gøre materialet let tilgængeligt i en brochure, der er målrettet udøvere.
  • Fodbold Fitness bliver stadigt mere udbredt i Danmark, og vi har derfor udviklet en Fodbold Fitness-træneruddannelse, som har til formål at inspirere til nye træningsøvelser og øge kendskabet til de sundhedsfremmende effekter af Fodbold Fitnesstræning. Læs meget mere om uddannelsen, se kursusmaterialet, og find ud af, hvordan du tilmelder dig på denne side.

Motionsfodbold for mænd

  • Mange mænd elsker spillet på grønsværen, men vil gerne undgå at være stramt bundet af et turneringsprogram i løbet af sæsonen. Motionsfodbold for mænd er et tilbud til voksne mænd, der gerne vil spille fodbold for at holde sig i form og nyde de mange gode sider af fodboldsporten. Motionsfodbold for mænd kan udelukkende bestå af fodboldøvelser eller være en kombination af fodbold- og fitnessøvelser. Læs meget mere om konceptet i denne introduktionsfolder.
  • Du kan finde inspiration til forskellige styrke- og fodboldøvelser i dette øvelseshæfte.
  • Peter Krustrup, Professor på Syddansk Universitet, har de seneste år stået i spidsen for talrige videnskabelige undersøgelser, der beviser den positive sammenhæng mellem fodbold og sundhed. Vi har forsøgt at gøre materialet let tilgængeligt i en brochure, der er målrettet udøvere

60+

60+'erne udgør en stærk målgruppe af potentielle medlemmer for jer som fodboldklub. De har både tid og lyst til at leve et aktivt og sundt liv og efterspørger fritids- og motionstilbud, der kan holde dem i gang både fysisk, mentalt og socialt. Undersøgelser viser, at i 2025 vil hver tredje dansker være over 60 år. Har I plads til dem i jeres klub?

I kan læse meget mere om den store, differentierede målgruppe, og hvordan I når dem i denne folder.

På denne side kan I finde en masse materiale, som kan hjælpe jer i markedsføringen til 60+'erne.