Fodbold

Fodbold

Fodbold er for alle! Også voksne motionister, som måske aldrig har spillet før, eller som ikke ønsker at være bundet af at skulle spille turneringskampe. Fodbold Fitness og motionsfodbold åbner fodboldsporten op, så alle kan være med - uanset niveau, erfaring, færdigheder og fysisk formåen. Her handler det om den sunde, sjove og sociale motion.

Forskning har vist, at fodbold er den sundeste motionsform samtidig med, at den giver et stærkt fællesskab. Bevæg dig for livet - Fodbold arbejder derfor på at få flere voksne motionister til at spille fodbold.

Det gør Bevæg dig for livet - Fodbold

Vi samarbejder med klubberne om udvikling af nye tilbud til voksne motionister.

Vi arbejder med to koncepter, der er med til at øge interessen for fodbold i nye målgrupper:

  • Motionsfodbold - Konceptet henvender sig til mænd, der elsker spillet på grønsværen, men som ikke ønsker at være bundet af et turneringsprogram. Det handler om at få legen med bolden og glæden tilbage i centrum.
  • Fodbold Fitness - Konceptet er et træningstilbud til alle voksne, der ønsker en træningsform, der er både effektiv og social. Konceptet henvender sig til alle uanset niveau, også dem der aldrig har spillet fodbold før. Her kombineres Danmarks mest populære boldspil med fitness-sportens fleksibilitet. Det er både sundt, sjovt og socialt. Konceptet er let at tilpasse til alle målgrupper; både unge og ældre og folk med fysiske skavanker.

Bevæg dig for livet - Fodbold er et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden. Projektet ledes af en Styregruppe med repræsentanter DBUDGI og DIF.

Klubber og foreninger

Hvis I ønsker at puste ny energi i jeres fodboldklub med nye tilbud og byde nye medlemmer velkommen, så står vi klar til at hjælpe. Sammen med jer, sparker vi gang i de initiativer, der bevæger.

Bevæg dig for livet - Fodbold hjælper foreninger og klubber med:

  • Forenings- og klubudvikling
  • Opstart og forankring af nye hold og målgrupper
  • Udvikling af klubben/foreningens aktivitetstilbud til voksne motionister
  • Supervision og opfølgning