Fodbold

Lyserød Lørdag

I år afholder seks værtsklubber i samarbejde med os et velgørenhedsfodboldstævne for Fodbold Fitness- og motionsfodboldspillere på Lyserød Lørdag. På den måde samler vi penge ind til kampagnen "Støt brysterne", som er med til at bekæmpe brystkræft.

De seks velgørenhedsstævner finder alle sted på Lyserød Lørdag den 3. oktober 2020.

Alle fodboldglade voksne, som enten spiller motionsfodbold eller Fodbold Fitness til dagligt, eller som bare gerne vil være med til at støtte en god sag, kan tilmelde sig stævnerne. Alt overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og "Støt Brysterne".

Hvert deltagerhold betaler 700 kr. for at være med. Hele beløbet går til Kræftens Bekæmpelse. Der er fem spillere på banen af gangen og hvert hold må have tre udskiftere. Såfremt der er deltagerhold nok ved de enkelte stævner, opdeles der efter niveauerne: "Begyndere" (spillet 1-2 år), "Let øvede" (spillet 3-5 år) og "Øvede" (spillet mere end 5 år).

Fodboldstævnerne er kun for sjov og på et niveau, hvor alle kan være med. Vi vil sammen med værtsklubberne gøre alt, hvad vi kan for, at det bliver en stemningsfyldt dag, hvor vi sammen kan samle så mange penge ind til det gode formål som muligt. 

Årets seks værtsklubber er:

Se mere om hvert enkelt stævne ved at klikke på dem. Det er også her du tilmelder dit hold.

Der er tilmeldingsfrist onsdag den 16. september 2020.

 

Vi håber på masser af tilskuere, som vil lægge vejen forbi, heppe på de seje hold og støtte den gode sag med en skilling.

 

Har du spørgsmål til Lyserød Lørdag, er du altid velkommen til at skrive til Sarah Hoffmann, kommunikationsansvarlig i Bevæg dig for livet - Fodbold på: sarah.hoffmann@bevaegdigforlivet.dk