Fodbold

Lyserød Lørdag

I år afholder fire værtsklubber i samarbejde med os et fodboldstævne for Fodbold Fitness- og motionsfodboldspillere på Lyserød Lørdag. På den måde samler vi penge ind til kampagnen "Støt brysterne", som er med til at bekæmpe brystkræft.

De fire velgørenhedsstævner finder alle sted på Lyserød Lørdag den 5. oktober 2019.

Fodboldglade voksne, som enten spiller motionsfodbold eller Fodbold Fitness til dagligt, eller som bare gerne vil være med til at støtte en god sag har tilmeldt sig stævnerne. Alt overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og "Støt Brysterne".

Et hold består af minimum fem spillere. Der er fem spillere på banen af gangen og hvert hold må have tre udskiftere. Såfremt der er deltagerhold nok ved de enkelte stævner, opdeles der efter niveauerne: "Begyndere" (spillet 1-2 år), "Let øvede" (spillet 3-5 år) og "Øvede" (spillet mere end 5 år).

Udover fodboldstævnet, som naturligvis kun er for sjov og på et niveau, hvor alle kan være med, kan man også vinde præmier for at være det mest stemningsskabende hold eller det bedst udklædte hold. 

Årets fem værtsklubber er:

Vi håber på masser af tilskuere, som vil lægge vejen forbi, heppe på de seje hold og støtte den gode sag.

Tilmeldingen for hold er lukket

Tilmeldingensfristen var mandag den 16. september. Hvis du ikke nåede at tilmelde dit hold, kan du kontakte Sarah Hoffmann fra Bevæg dig for livet - Fodbold på sarah.hoffmann@bevaegdigforlivet.dk.
Hvis der kan være en mulighed for, at vi kan få jer med til stævnet, gør vi meget gerne det.