Fodbold

Lyserød Lørdag

Vi samarbejder med syv udvalgte værtsklubber og inviterer til et fodboldstævne for Fodbold Fitness- og motionsfodboldspillere på Lyserød Lørdag. På den måde samler vi penge ind til kampagnen "Støt brysterne", som er med til at bekæmpe brystkræft.

Igen i år arrangerer vi sammen med syv værtsklubber fordelt over hele landet velgørenhedsstævner på Lyserød Lørdag den 5. oktober 2019.

Fodboldglade voksne, som enten spiller motionsfodbold eller Fodbold Fitness til dagligt, eller som bare gerne vil være med til at støtte en god sag, kan tilmelde hold til stævnerne. Det koster kr. 700,- pr. hold, der deltager, og alle pengene går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og "Støt Brysterne".

Et hold består af minimum fem spillere. Der er fem spillere på banen af gangen og hvert hold må have tre udskiftere. Såfremt der er deltagerhold nok ved de enkelte stævner, opdeles der efter niveauerne: "Begyndere" (spillet 1-2 år), "Let øvede" (spillet 3-5 år) og "Øvede" (spillet mere end 5 år).

Udover fodboldstævnet, som naturligvis kun er for sjov og på et niveau, hvor alle kan være med, kan man også vinde præmier for at være det mest stemningsskabende hold eller det bedst udklædte hold.

Årets syv værtsklubber er:

 

Tilmeld et hold til Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er den 5. oktober 2019 - skal du med ud og spille fodbold for en god sag?

Du kan tilmelde dit hold ved at klikke på den værtsklub, hvor du gerne vil deltage i et stævne.
Værtsklubberne er listet med link til deres tilmeldingsside ovenfor.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sarah Hoffmann fra Bevæg dig for livet - Fodbold på sarah.hoffmann@bevaegdigforlivet.dk