Fri Bane

Fri Bane er et andet tilbud, end det traditionelle ungdomsfodboldtilbud. Det er fodboldtræning på dine præmisser, og som passer ind i din travle hverdag. Det er fodbolden, motionen og fællesskabet, der er i fokus.

Fri Bane er en fri zone!
Her har du tid til at koble af og være fysisk aktiv sammen med vennerne.

Det er leg med bolden og træning sammen med vennerne, og sammen skaber I den holdånd, der er så særlig at være en del af.

At være på et Fri Bane-hold er mere uforpligtende end at være på et almindeligt ungdomsfodboldhold, og ambitionsniveauet er lavere. Det handler ikke om, hvor god du er, og hvor meget du udvikler dig på banen, men derimod om at hygge med fodboldtræningen og være social med dine venner omkring fodbolden.

Når du går til Fri Bane, er der god fleksibilitet omkring din træningsmoral, og der er plads til, at der er lidt udsving i forhold til, hvad der ellers sker i dit liv. Det skal du ikke have det dårligt over – dine venner glæder sig bare til, at du kommer og er med igen.

Når du træner på et Fri Bane-hold, bliver fodbolden et dejligt afbræk fra den travle hverdag, og du kan holde dig i form på en sjov måde, imens du er sammen med dine venner eller veninder.

Så snak med dine venner om at mødes til en omgang Fri Bane-bold i jeres lokale fodboldklub.

Hav tålmodighed - Fri Bane kommer snart til dig

Fri Bane er et helt nyt koncept, vi i øjeblikket tester i nogle udvalgte klubber. Med tiden er målet, at Fri Bane skal udbredes til mange flere klubber, så unge i hele Danmark får mulighed for at spille fodbold på en sjov, uforpligtende og social måde.