Motionsfodboldens Dag 2018

Alle ved, at det kan være en udfordring at starte med en ny form for træning, især hvis det er noget, man aldrig har prøvet før! Lige meget om man havde prøvet at spille fodbold før eller ej, havde man chancen for at få en rigtig god oplevelse på Motionsfodboldens Dag den 9. juni 2018.

Lørdag den 9. juni blev der afholdt Motionsfodboldens Dag i Danmark for allerførste gang. Her kunne nye udøvere prøve træningen helt gratis og uforpligtende. Du kan læse om nogle af oplevelserne fra dagen her.

Hvis du ikke nåede at være med på Motionsfodboldens Dag, skal du ikke fortvivle. Næsten 400 klubber landet over tilbyder Fodbold Fitness eller motionsfodbold til voksne motionister. Tag et kig på listen her, og find en klub i nærheden af dig, hvor du kan prøve træningen.

 

Fodbold er en populær sportsgren i Danmark, men mange især voksne motionister ønsker ikke at være bundet af et turneringsprogram. Dem har der traditionelt ikke været særlig meget plads til i danske fodboldklubber, men det laver mange klubber om på i disse år. De er nemlig begyndt at tilbyde motionsfodbold eller Fodbold Fitness.

Fodbold Fitness og motionsfodbold er fantastisk træning for alle voksne motionister. Både yngre og ældre, raske og rørige og folk med forskellige skavanker. Alle kan være med i den sunde, sjove og sociale træning, da holdet tilpasses de enkelte spillere, og så er der tilmed forskningsmæssig evidens bag, at det er en af verdens sundeste motionsformer. 

Du kan læse meget mere om motionsfodbold og Fodbold Fitness her.

 

Et eksempel på den allerførste Fodbold Fitnesstræning

Et eksempel på den allerførste Fodbold Fitnesstræning

(Gen)Oplev kærligheden til spillet på grønsværen med motionsfodbold for mænd

(Gen)Oplev kærligheden til spillet på grønsværen med motionsfodbold for mænd