Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

Pas på! De frivillige kræfter kommer væltende til klubben med motionsfodbold

Okay, sådan er det selvfølgelig ikke altid, men i Hundige Boldklub har de mærket en stor effekt ved at starte motionsfodbold op. Udover en masse liv i klubben har det nemlig givet en rigtig god gruppe frivillige, der er klar til at hjælpe med stort og småt.

Lille øsamfund samles nu om Fodbold Fitness

Tre klubber inden for 36 kilometers afstand samarbejder på Langeland om at tilbyde Fodbold Fitness for kvinder på øen. Initiativet er nyt, men det er allerede med til at samle øboerne og binde de små byer sammen.

NU SKAL ENDNU FLERE MED PÅ MOTIONSFODBOLDBØLGEN

Uge 36 bliver i år landsdækkende Fodbold Fitness-uge – her skal motionsfodbolden have et ordentligt skud. Alle klubber med Fodbold Fitness eller motionsfodboldhold inviteres til at være med til at gøre en ekstra indsats for at få endnu flere voksne fodboldmotionister i gang.

1164 flere kvinder går til fodbold

Antallet af voksne kvinder i landets fodboldklubber er steget med 10 procent det seneste år, viser nye medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund. Ori-Fodbold fra Frederikssund er en af de klubber, der med en målrettet indsats for alvor har fået fat i de kvindelige medlemmer.

Voksne motionister og ældre er blevet vilde med fodboldsporten

I de netop offentliggjorte medlemstal for de danske fodboldklubber er der tydelig fremgang at spore for de to ældste aldersgrupper. Det gælder altså både for gruppen af 25-59-årige og for dem over 60 år. Og så gælder det minsandten også for begge køn.

Rekordstor tilslutning til Fodbold Fitness-uddannelse

Efter et kursus på Syddansk Universitet med rekordstor tilslutning, slutter omkring 60 personer sig nu på en gang til den voksende skare af uddannede Fodbold Fitness-trænere.

Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet fortsætter i ny treårig periode

Den nye samarbejdsaftale mellem DBU og DGI har særligt fokus på at give den bedst mulige hjælp til klubber, der har eller gerne vil have Fodbold Fitness eller motionsfodbold på deres program.

JOB: PROJEKTLEDER – BLIV EN DEL AF EN SPÆNDENDE FODBOLDVERDEN

Til en fuldtidsstilling frem til 31/12-2021 søger DBU og DGI i samarbejde en projektleder med interesse for fodbold og foreningsliv. Ansættelse senest 1. april.

Fodbold Fitness-hold giver klubben en meget bredere appel

Vil I også gerne appellere til andre end kun til de helt traditionelle fodboldmedlemmer? Med Fodbold Fitness-hold for forskellige målgrupper kan I gøre netop det. Læs her, hvordan Fodbold Fitness er blevet et stort aktiv for Nykøbing FC på Falster.

Når et fodboldstævne kan samle en familie om at støtte en god sag

Fodbold Fitness-stævnerne på Lyserød Lørdag har til formål at samle penge ind til ’Støt Brysterne’. Det fik Benny Pedersen til at tilmelde et familiehold, som har haft kræften tæt inde på livet. På den måde blev fodboldstævnet en måde for familien at støtte den gode sag.