Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

En ny Fodbold Fitness-start

Efter en lang vinter, der blev alt, alt for lang på grund af corona-nedlukningen, er det nu endelig muligt for landets mange Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold at komme på græs igen. Men Fodboldens Corona-regler skal selvfølgelig følges.

Stadigt flere voksne og seniorer vælger fodbold som motionsform

Næsten 3000 flere personer over 18 år valgte aktivt medlemskab i en fodboldklub til i 2019 sammenlignet med 2018. De nye medlemstal viser faktisk en fremgang i antallet af medlemmer i alle de voksne alderskategorier.

Hjemmesiden gør en forskel

De fleste Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold vil gerne have endnu flere spillere med til deres træning, men rigtig mange hold er ikke engang nævnt på klubbernes hjemmesider. Det gør det svært for nye at finde frem til holdet, hvis man ikke kender nogen, der går på det.

Forskningsbaseret Fodbold Fitness-træning

Fodbold Fitness-træneruddannelsen er ikke kun relevant for personer, der allerede står for et Fodbold Fitness-hold. Den er også relevant for dem, der kunne overveje at starte et nyt hold, eller for folk der fx står for et motionsfodboldhold og gerne vil have ny viden til gavn for træningen.

Fodbold Fitness-holdet kan være en fantastisk integrationsmulighed

Det særlige sammenhold på holdet og kulturen, hvor der er plads til alle, har gjort Fodbold Fitness til en vigtig integrationsmulighed for spansk-peruvianske Randall fra Valby.

Fodbold Fitness-spiller: ”Tirsdagen er blevet et fast frirum for mig”

Fodbold Fitness-konceptet gør det muligt at nyde alle glæderne ved at være en del af et hold på trods af gamle skader og en travl hverdag. Det er bare to af grundene til, at Kira fra Valby nu har dedikeret sin tirsdag til Fodbold Fitness.

Boost jeres voksenhold til flere medlemmer

Uge 17 er i 2020 national Fodbold Fitness-uge. Det er en mulighed for alle klubber, der har motionsfodbold- og Fodbold Fitness-hold, til at gå sammen og sammen med os sætte ekstra fokus på at få mange flere voksne motionister til at prøve at spille fodbold.

Behovet for (flere) motionsfodboldhold var indlysende

Motionsfodbold kan noget andet end almindelig turneringsfodbold og noget helt andet end mange andre idrætsgrene. I Lundtofte Boldklub og Galten FS har de stor succes med motionsfodbold og har faktisk hele tre forskellige hold i hver klub, fordi behovet for dem har været der og er blevet set og udnyttet.

”VI SÅ EN NY MULIGHED FOR AT FÅ NYE SPILLERE PÅ HOLDET”

Fodbold Fitness-ugen arrangeres for at hjælpe landets Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold med at tiltrække nye spillere. Det er en anledning til at sætte Fodbold Fitness og motionsfodbold øverst på dagsordenen, så endnu flere får øjnene op for den fantastiske motion, man kan få på disse hold i landets fodboldklubber.

Motionsfodbolddanmark til kamp for brysterne

Lørdag den 5. oktober 2019 samlede omkring 600 motionsfodboldspillere fra hele landet penge ind til Støt Brysterne ved at snøre støvlerne og gøre sig klar til kamp.