Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

Webinar: Få gode tips til at stå for dit Fodbold Fitness- eller Motionsfodboldhold

Mandag den 14. december 2020 afholdte en af vores Bevæg dig for livet-fodboldkonsulenter, Peter Davies, et webinar, som kan være en hjælp til alt det arbejde, I har, med jeres Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold i hverdagen. Her finder du optagelsen af webinaret.

Kvinderne stod på spring, da de fik muligheden

I Tarup/Paarup IF på Fyn har de, i opstarten efter sommerferien, oplevet, hvordan et nyt tilbud om Fodbold Fitness har kunnet tiltrække mange lokale kvinder, som nye medlemmer i klubben. Det er ellers en gruppe af medlemmer, de ikke har haft i foreningen i mange år.

Har I tænkt på mødrene på sidelinjen?

De kunne vise sig at være en kæmpe gevinst at få ind i klubben – altså sådan helt aktivt ind i klubben – men gør I noget for at aktivere dem, og har I tilbud, der passer til dem?

Kalder alle fodboldmødre

Nu er den bedste tid at prøve noget nyt! Hvad med at blive en aktiv del af dit barns fodboldklub. Altså som spiller!? Inden du blankt afviser, så prøv lige at se og læse med her.

Løft holdet med flere spillere efter sommerferien – 109 hold er allerede med

Årets nationale Fodbold Fitness-uge er på grund af corona-krisen flyttet fra uge 17 til uge 36. Fodbold Fitness-ugen giver alle klubber, der har motionsfodbold- og Fodbold Fitness-hold, mulighed for at gå sammen og sammen med os sætte ekstra fokus på at få mange flere voksne motionister til at prøve at spille fodbold.

En ny Fodbold Fitness-start

Efter en lang vinter, der blev alt, alt for lang på grund af corona-nedlukningen, er det nu endelig muligt for landets mange Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold at komme på græs igen. Men Fodboldens Corona-regler skal selvfølgelig følges.

Stadigt flere voksne og seniorer vælger fodbold som motionsform

Næsten 3000 flere personer over 18 år valgte aktivt medlemskab i en fodboldklub til i 2019 sammenlignet med 2018. De nye medlemstal viser faktisk en fremgang i antallet af medlemmer i alle de voksne alderskategorier.

Hjemmesiden gør en forskel

De fleste Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold vil gerne have endnu flere spillere med til deres træning, men rigtig mange hold er ikke engang nævnt på klubbernes hjemmesider. Det gør det svært for nye at finde frem til holdet, hvis man ikke kender nogen, der går på det.

Forskningsbaseret Fodbold Fitness-træning

Fodbold Fitness-træneruddannelsen er ikke kun relevant for personer, der allerede står for et Fodbold Fitness-hold. Den er også relevant for dem, der kunne overveje at starte et nyt hold, eller for folk der fx står for et motionsfodboldhold og gerne vil have ny viden til gavn for træningen.

Fodbold Fitness-holdet kan være en fantastisk integrationsmulighed

Det særlige sammenhold på holdet og kulturen, hvor der er plads til alle, har gjort Fodbold Fitness til en vigtig integrationsmulighed for spansk-peruvianske Randall fra Valby.