Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

Fodbold Fitness-træning styrker din sundhed

Bedre kondital, sundere blodtryk, forbedret hjertefunktion, mindre kropsfedt og lavere kolesterol. Det lyder alt sammen ret godt, og det er nogle af de beviste effekter ved regelmæssig Fodbold Fitness-træning.

Webinartilbud: Skal I have fodboldmotionister i jeres klub?

Fodbold Fitness og Motionsfodbold kan måske være nøglen til ny succes i jeres klub. Begge koncepter er for voksne motionister, som kan se idéen i sund, sjov og social fodbold uden et turneringsprogram, men som bare ønsker en rigtig god omgang træning.

Motionsfodbolden melder: Corona-nedlukningen har også sat skub i folk

Flere eksempler viser, at vinterens corona-nedlukning har skabt en større lyst hos voksne til at komme ud og være en del af træningsfællesskaberne på fodboldbanerne. I Albertslund IF oplevede de ligefrem en 600 % stigning i antallet af spillere på Fodbold Fitness-holdet.

Få det sidste skub til træning af din bedste ven

Hvis du gerne vil i gang med at være mere aktiv, kan en af de bedste metoder være at alliere dig med din bedste ven eller veninde. Efter corona-nedlukningen trænger de fleste af os til at lave noget aktivt sammen. Her kan afprøvning af en Fodbold Fitness-træning være et godt bud.

Seniorerne har valgt fodbold til under corona

Mens de samlede medlemstal i landets idrætsforeninger har taget et stort dyk grundet corona-krisen, ser vi en lille glædelig stigning i antallet af seniorer, der bruger fodbold som motionsform.

25 personer må forsamles til Fodbold Fitness

Fra mandag den 1. marts bliver det tilladt at forsamles op til 25 personer udendørs i den organiserede foreningsidræt. Det betyder, at Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold landet over kan komme i gang med træningen igen, når kalenderen om et par dage siger forår!

artikel video

Webinar: Få gode tips til at stå for dit Fodbold Fitness- eller Motionsfodboldhold

Mandag den 14. december 2020 afholdte en af vores Bevæg dig for livet-fodboldkonsulenter, Peter Davies, et webinar, som kan være en hjælp til alt det arbejde, I har, med jeres Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold i hverdagen. Her finder du optagelsen af webinaret.

Kvinderne stod på spring, da de fik muligheden

I Tarup/Paarup IF på Fyn har de, i opstarten efter sommerferien, oplevet, hvordan et nyt tilbud om Fodbold Fitness har kunnet tiltrække mange lokale kvinder, som nye medlemmer i klubben. Det er ellers en gruppe af medlemmer, de ikke har haft i foreningen i mange år.

Har I tænkt på mødrene på sidelinjen?

De kunne vise sig at være en kæmpe gevinst at få ind i klubben – altså sådan helt aktivt ind i klubben – men gør I noget for at aktivere dem, og har I tilbud, der passer til dem?

Kalder alle fodboldmødre

Nu er den bedste tid at prøve noget nyt! Hvad med at blive en aktiv del af dit barns fodboldklub. Altså som spiller!? Inden du blankt afviser, så prøv lige at se og læse med her.