Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

De andre klubber siger: Derfor skal I med til Lyserød Lørdag!

Bevæg dig for livet – Fodbold afholder for tredje år i træk fodboldstævner på Lyserød Lørdag for at samle ind til kampen imod brystkræft. I år er det i samarbejde med syv værtsklubber fordelt landet over.

De nuværende spillere er de bedste ambassadører

Undersøgelser viser, at der er størst chance for at prøve noget nyt, hvis man kender nogen, der kan tage en med. Dette gælder også, når man gerne vil i gang med at træne for eksempel på et Fodbold Fitnesshold.

Hvordan når I ud til flest muligt nye, der kan komme og spille med?

Det kan være en udfordring hele tiden at rekruttere nye spillere til et Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold. Ofte er det en lille, garvet skare, der møder op hver gang, men måske det er tid til at gøre noget ekstra for at få flere med?

Er holdet overhovedet nævnt på klubbens hjemmeside?

De fleste Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold vil gerne have flere med til træningen, men hvordan skal nye spillere finde vej til holdene, hvis tilbuddene for eksempel ikke engang er nævnt på klubbens hjemmeside?

Pas på! De frivillige kræfter kommer væltende til klubben med motionsfodbold

Okay, sådan er det selvfølgelig ikke altid, men i Hundige Boldklub har de mærket en stor effekt ved at starte motionsfodbold op. Udover en masse liv i klubben har det nemlig givet en rigtig god gruppe frivillige, der er klar til at hjælpe med stort og småt.

Lille øsamfund samles nu om Fodbold Fitness

Tre klubber inden for 36 kilometers afstand samarbejder på Langeland om at tilbyde Fodbold Fitness for kvinder på øen. Initiativet er nyt, men det er allerede med til at samle øboerne og binde de små byer sammen.

NU SKAL ENDNU FLERE MED PÅ MOTIONSFODBOLDBØLGEN

Uge 36 bliver i år landsdækkende Fodbold Fitness-uge – her skal motionsfodbolden have et ordentligt skud. Alle klubber med Fodbold Fitness eller motionsfodboldhold inviteres til at være med til at gøre en ekstra indsats for at få endnu flere voksne fodboldmotionister i gang.

1164 flere kvinder går til fodbold

Antallet af voksne kvinder i landets fodboldklubber er steget med 10 procent det seneste år, viser nye medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund. Ori-Fodbold fra Frederikssund er en af de klubber, der med en målrettet indsats for alvor har fået fat i de kvindelige medlemmer.

Voksne motionister og ældre er blevet vilde med fodboldsporten

I de netop offentliggjorte medlemstal for de danske fodboldklubber er der tydelig fremgang at spore for de to ældste aldersgrupper. Det gælder altså både for gruppen af 25-59-årige og for dem over 60 år. Og så gælder det minsandten også for begge køn.

Rekordstor tilslutning til Fodbold Fitness-uddannelse

Efter et kursus på Syddansk Universitet med rekordstor tilslutning, slutter omkring 60 personer sig nu på en gang til den voksende skare af uddannede Fodbold Fitness-trænere.