Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

1164 flere kvinder går til fodbold

Antallet af voksne kvinder i landets fodboldklubber er steget med 10 procent det seneste år, viser nye medlemstal fra Danmarks Idrætsforbund. Ori-Fodbold fra Frederikssund er en af de klubber, der med en målrettet indsats for alvor har fået fat i de kvindelige medlemmer.

Voksne motionister og ældre er blevet vilde med fodboldsporten

I de netop offentliggjorte medlemstal for de danske fodboldklubber er der tydelig fremgang at spore for de to ældste aldersgrupper. Det gælder altså både for gruppen af 25-59-årige og for dem over 60 år. Og så gælder det minsandten også for begge køn.

Rekordstor tilslutning til Fodbold Fitness-uddannelse

Efter et kursus på Syddansk Universitet med rekordstor tilslutning, slutter omkring 60 personer sig nu på en gang til den voksende skare af uddannede Fodbold Fitness-trænere.

Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet fortsætter i ny treårig periode

Den nye samarbejdsaftale mellem DBU og DGI har særligt fokus på at give den bedst mulige hjælp til klubber, der har eller gerne vil have Fodbold Fitness eller motionsfodbold på deres program.

JOB: PROJEKTLEDER – BLIV EN DEL AF EN SPÆNDENDE FODBOLDVERDEN

Til en fuldtidsstilling frem til 31/12-2021 søger DBU og DGI i samarbejde en projektleder med interesse for fodbold og foreningsliv. Ansættelse senest 1. april.

Fodbold Fitness-hold giver klubben en meget bredere appel

Vil I også gerne appellere til andre end kun til de helt traditionelle fodboldmedlemmer? Med Fodbold Fitness-hold for forskellige målgrupper kan I gøre netop det. Læs her, hvordan Fodbold Fitness er blevet et stort aktiv for Nykøbing FC på Falster.

Når et fodboldstævne kan samle en familie om at støtte en god sag

Fodbold Fitness-stævnerne på Lyserød Lørdag har til formål at samle penge ind til ’Støt Brysterne’. Det fik Benny Pedersen til at tilmelde et familiehold, som har haft kræften tæt inde på livet. På den måde blev fodboldstævnet en måde for familien at støtte den gode sag.

En helt særlig dag på fodboldbanen med brysterne i fokus

I anledning af Lyserød Lørdag arrangerede Bevæg dig for livet – Fodbold igen i år Fodbold Fitness-stævner i samarbejde med fem værtsklubber fordelt landet over. Her samlede Motionsfodbolddanmark mere end kr. 100.000,- ind til kampen imod brystkræft.

Kom til Lyserød Lørdag nu på Lørdag

Lørdag den 6. oktober afholder fem fodboldklubber Lyserød Lørdag, hvor der skal samles så mange penge ind som overhovedet muligt til Kræftens Bekæmpelse. Kom og støt op om indsamlingen i den klub, der er tættest på dig.

LAD OS STÅ SAMMEN OG SPILLE FODBOLD FOR EN GOD SAG

På Lyserød Lørdag den 6. oktober kan du spille fodbold i en god sags tjeneste. Det bliver en sjov dag med et fantastisk formål i centrum.