Fodbold

Artikler

Gode eksempler og historier er med til at inspirere. Derfor har vi her lavet et arkiv, hvor vi har samlet en masse gode historier, som hører under Bevæg dig for livet – Fodbold.

Behovet for (flere) motionsfodboldhold var indlysende

Motionsfodbold kan noget andet end almindelig turneringsfodbold og noget helt andet end mange andre idrætsgrene. I Lundtofte Boldklub og Galten FS har de stor succes med motionsfodbold og har faktisk hele tre forskellige hold i hver klub, fordi behovet for dem har været der og er blevet set og udnyttet.

”VI SÅ EN NY MULIGHED FOR AT FÅ NYE SPILLERE PÅ HOLDET”

Fodbold Fitness-ugen arrangeres for at hjælpe landets Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold med at tiltrække nye spillere. Det er en anledning til at sætte Fodbold Fitness og motionsfodbold øverst på dagsordenen, så endnu flere får øjnene op for den fantastiske motion, man kan få på disse hold i landets fodboldklubber.

Motionsfodbolddanmark til kamp for brysterne

Lørdag den 5. oktober 2019 samlede omkring 600 motionsfodboldspillere fra hele landet penge ind til Støt Brysterne ved at snøre støvlerne og gøre sig klar til kamp.

De kom fra pubben

Den første udgave af Fodbold Fitness-ugen nogensinde er nu vel overstået. 60 danske fodboldklubber var med, og flere oplevede, at der kom en del nye og prøvede træningen af.

De andre klubber siger: Derfor skal I med til Lyserød Lørdag!

Bevæg dig for livet – Fodbold afholder for tredje år i træk fodboldstævner på Lyserød Lørdag for at samle ind til kampen imod brystkræft. I år er det i samarbejde med syv værtsklubber fordelt landet over.

De nuværende spillere er de bedste ambassadører

Undersøgelser viser, at der er størst chance for at prøve noget nyt, hvis man kender nogen, der kan tage en med. Dette gælder også, når man gerne vil i gang med at træne for eksempel på et Fodbold Fitnesshold.

Hvordan når I ud til flest muligt nye, der kan komme og spille med?

Det kan være en udfordring hele tiden at rekruttere nye spillere til et Fodbold Fitness- eller motionsfodboldhold. Ofte er det en lille, garvet skare, der møder op hver gang, men måske det er tid til at gøre noget ekstra for at få flere med?

Er holdet overhovedet nævnt på klubbens hjemmeside?

De fleste Fodbold Fitness- og motionsfodboldhold vil gerne have flere med til træningen, men hvordan skal nye spillere finde vej til holdene, hvis tilbuddene for eksempel ikke engang er nævnt på klubbens hjemmeside?

Pas på! De frivillige kræfter kommer væltende til klubben med motionsfodbold

Okay, sådan er det selvfølgelig ikke altid, men i Hundige Boldklub har de mærket en stor effekt ved at starte motionsfodbold op. Udover en masse liv i klubben har det nemlig givet en rigtig god gruppe frivillige, der er klar til at hjælpe med stort og småt.

Lille øsamfund samles nu om Fodbold Fitness

Tre klubber inden for 36 kilometers afstand samarbejder på Langeland om at tilbyde Fodbold Fitness for kvinder på øen. Initiativet er nyt, men det er allerede med til at samle øboerne og binde de små byer sammen.