Fitness

Kom godt i gang med fitness i forening

Bevæg dig for livet – Fitness tilbyder rådgivning og lån til foreninger, der vil etablere et foreningsbaseret fitnesscenter.

Hvordan starter man et foreningsbaseret fitnesscenter? Skal man oprette en ny forening - og er der særlige krav til den? Hvordan skaffer man instruktører? Og hvad med finansieringen?

Der opstår mange spørgsmål, når man vil etablere et foreningsbaseret fitnesscenter. Hos Bevæg dig for livet – Fitness har vi mange års erfaring med rådgivning af foreninger om opstart af fitnesscentre, og foruden gratis rådgivning tilbyder vi også mulighed for at ansøge om lån i forbindelse med etableringen. Vi hjælper dig hele vejen - uanset om du son enkeltperson bare har fået en god idé og gerne vil have rådgivning om alt fra etablering af forening, vedtægter, bestyrelse, økonomi osv. Eller hvis I allerede er en etableret forening, som efterlyser sparring og eventuelt lån i forbindelse opstart og drift af fitnesscenter.

Så nemt er det

Rådgivning

Går I og overvejer at etablere et fitnesscenter, kan I få et afklarende rådgivningsforløb, hvor vi sammen med initiativtagere og eventuelle bestyrelsesmedlemmer/kommende instruktører holder 2-3 møder for at afdække mulighederne. Har I allerede besluttet jer, rådgiver vi jer gennem hele forløbet, og I kan også ansøge om lån. Kontakt os og book rådgivning.

Lån

Hvis I ønsker at låne til etableringen, kan I ansøge om lån gennem Bevæg dig for livet – Fitness. Ansøgning om lån forudsætter et forudgående samarbejde mellem foreningen og Bevæg dig for livet – Fitness i form af et rådgivningsforløb. For at opnå et lån, er der en helt specifik kvalitetsramme, som foreningen skal indføre og leve op til. Rammen sikrer kvalitet i foreningen samt udstikker nogle helt klare retningslinjer for foreningsdannelse, medlemskab og tilbud til medlemmerne. Se rammerne.

Læs om lånemulighederne. 

Ansøg om lån.

Best practise

Igennem årene har Bevæg dig for livet – Fitness (tidl. Foreningsfitness) opnået stor erfaring med, hvilke rammer der skaber de bedste foreningsbaserede fitnesscentre. Og selvom I ikke ønsker at låne til etableringen gennem Bevæg dig for livet – Fitness, er det en god idé at lade sig inspirere af og indføre vores kvalitetsramme med henblik på at etablere et velfungerende fitnesscenter. Der er bl.a. input til, hvilke maskiner, der bør investeres i, og hvordan foreningen skal organiseres. Se rammerne.