Fitness

Bliv klar til Åbent hus

Med vores "Kom godt i gang med..."-pakker får jeres forening alt, hvad I skal bruge for at markedsføre jeres Åbent hus.

Måske vil I gerne ha' flere medlemmer? Måske har I lyst til at vise jer frem for lokalsamfundet? Men måske synes I også at det er svært at overskue at holde et Åbent hus-arrangement?

Derfor har vi udarbejdet materialer, der kan gøre det nemmere for jeres forening. Vi kalder det "Kom godt i gang med ... Åbent hus" -pakken, som indeholder gode råd og markedsføringsmaterialer til Åbent hus. 

 

Guides til et vellykket Åbent hus

Her kan du downloade tre gode vejledninger, der gør det lettere at arrangere, afvikle og følge op på jeres Åbent hus-arrangement:

  1. Tips og tricks
  2. Markedsføringsguide
  3. Opret en Facebookbegivenhed

Pakken indeholder 3 guides og diverse materialer. I guiderne er der gode råd til, hvordan man markedsfører sit Åbent hus-arrangement, og links til de enkelte materialer, f.eks. plakat og pressemeddelelse.

Plakater og flyere

Der er udarbejdet to forskellige plakater og to forskellige postkort/flyere, hvor I kan indsætte jeres egne oplysninger. Og I kan selv vælge at printe materialerne eller bestille dem gennem os. Se og hente alle materialerne i boksen til højre.

Endnu en pakke på vej

Derudover er der en "Kom godt i gang med ... udendørs fitness"- pakke på trapperne. Den forventes at være klar efter skolernes sommerferie.