Cykling

Vi skal have folk ud at cykle!

Skal I have hjælp til at organisere jer? Mangler I frivillige, medlemmer - eller hjælp til at opstarte nye hold? Mulighederne er mange, og nu kan I få assistance fra Bevæg dig for livet - Cykling

Vi skal have flere ud at cykle. Det er missionen for Bevæg dig for livet - Cykling. Kort og godt. Og derfor har vi søsat en kampagne, der hjælper jeres klub, forening eller cykel-fællesskab.

Vi kalder det vækst- eller startpakker, og her har I et overblik over noget af det, vi kan hjælpe jer med.

Uanset hvad I har spørgsmål til, så er I altid velkommen til at kontakte den lokale konsulent fra Bevæg dig for livet - Cykling.

Overblik over, hvad kampagnen indeholder:

Skal jeres klub have vokseværk?

Har I svært ved at få frivillige til jeres aktiviteter? Vil I gerne tiltrække flere nye medlemmer? Har I svært ved at få et ekstra hold op at køre? Brænder I for at gøre noget for kvindecykling, elcykler eller en hel tredje målgruppe? Her har vi en vækstpakke til jer!

Vil I have et kvindehold på landevejen?

Det kan være guld værd for klubben at få flere kvinder ud at køre - her får du hjælp til at komme igang!

Vil I starte MTB-hold for kvinder?

Skal jeres klub være med til at få en masse kvinder ud på stier og spor? Vi har lavet en pakke til at hjælpe jer med opstarten!

Mangler I 'Mandfolk' i jeres klub?

Har I nogle gutter, der gerne vil køre på MTB, men ikke synes at formen er til det? Vi kan hjælpe jer med at skabe et hold for "Mandfolk på MTB" - et særligt hold for mænd, der fylder lidt ekstra i landskabet.

Fælles medlemskab giver fælles kræfter

Lige nu får I ekstra store fordele, hvis I melder jer ind hos både DGI & Danmarks Cykle Union. Og lige nu er det endda gratis at være medlem begge steder!

Ny forening? Hvorfor ikke!

Overvejer I at starte en ny forening op? Lige nu er der et særligt tilbud, som kan hjælpe jer med uddannelse, træning og PR, og så slipper vi jer ikke, før vi er i mål, og det hele kører som smurt. Og det behøver ikke koste jer alverden. Faktisk ingenting.

Skal jeres forening tilbyde cykling?

Overvejer I at gå ud og tiltrække nye medlemmer, så kan cykling være den aktivitet, I mangler. Måske kan der etableres en decideret landevejs- eller mountainbike-afdeling, en afdeling kun for kvinder, seniorer eller elcykler? 

Start-pakken indeholder blandt andet planlægning og hjælp til det praktiske arbejde, der er forbundet ved en opstart.