Cykling

FÅ JER EN AFTEN MED GO' STIL

Vil I have en fed klubaften? Så få fat i os og book jer ind til en aften med GO' STIL på landevejen som tema - det koster jer ikke noget!

Så er det nu, at I kan booke jeres helt eget klub-arrangement med GO' STIL som tema. For hvad er den gode stil egentligt på landevejen? Og er I allesammen enige om det? De fleste er nok klar over, at man ikke smider skrald i naturen eller kører som bindegale, men hvad definerer jeres klub, når I kører? Til sådan en aften ender I med en planche, som beskriver netop jer, og vi kommer i land med flere grin end løftede pegefingre.

Hvis I er medlemmer hos enten DGI eller DCU, så er det helt gratis, og I skal bare kontakte jeres lokale Bevæg dig for livet - cykelkonsulent. Så hjælper vi jer i hus med at finde en dato og et arrangement, der passer til netop jer. 

Find din lokale cykelkonsulent via linket til højre, eller læs alle vores 10 tips til, hvordan vi synes, man har GO' STIL.

Vejvrede er et problem

Baggrunden for kampagnen GO' STIL er en undersøgelse, der viser, at:

  • 67 procent af respondenterne oplever, at antallet af konflikter i trafikken mellem bilister og motionscyklister er stigende
  • 52 procent af motionscyklisterne har oplevet vejvrede i trafikken – heraf kom over 90 procent fra bilister
  • 40 procent af bilisterne har oplevet vejvrede i trafikken
  • Både bilister og motionscyklister mener, at der ikke vises nok hensyn i trafikken
  • Hver tredje motionscyklist føler sig utryg i trafikken

Bag spørgeskemaundersøgelsen stod FDM og DCU i samarbejde med Rådet for Sikker Trafik, Cyklistforbundet, DGI og Dansk Triatlon Forbund.