Cykling

Vi skal have folk ud at cykle!

Skal I have hjælp til at organisere jer? Mangler I frivillige, medlemmer - eller hjælp til at opstarte nye hold? Mulighederne er mange, og nu kan I få assistance fra Bevæg dig for livet - Cykling

Vi skal have flere ud at cykle. Det er missionen for Bevæg dig for livet - Cykling. Kort og godt. Og derfor har vi søsat en kampagne, der hjælper jeres klub, forening eller cykel-fællesskab.

Vi kalder det vækst- eller opstartspakker, og her har I et overblik over noget af det, vi kan hjælpe jer med.

Uanset hvad I har spørgsmål til, så er I altid velkommen til at kontakte din lokale konsulent fra Bevæg dig for livet - Cykling.

Her har du et samlet overblik over, hvad kampagnen indeholder:

Skal jeres klub have vokseværk?

Har I svært ved at få frivillige til jeres aktiviteter? Vil I gerne tiltrække flere nye medlemmer? Har I svært ved at få et ekstra hold op at køre? Brænder I for at gøre noget for kvindecykling, elcykler eller en hel tredje målgruppe? Her har vi en vækstpakke til jer!

Mangler I 'Mandfolk' i jeres klub?

Har I nogle gutter, der gerne vil køre på MTB, men ikke synes at formen er til det? Vi kan hjælpe jer med at skabe et hold for "Mandfolk på MTB" - et særligt hold for mænd, der fylder lidt ekstra i landskabet.

Fælles medlemskab giver fælles kræfter

Lige nu får I ekstra store fordele, hvis I melder jer ind hos både DGI & Danmarks Cykle Union. Og lige nu er det endda gratis at være medlem begge steder!

Ny forening? Hvorfor ikke!

Overvejer I at starte en ny forening op? Lige nu er der et særligt tilbud, som kan hjælpe jer med uddannelse, træning og PR, og så slipper vi jer ikke, før vi er i mål, og det hele kører som smurt. Og det behøver ikke koste jer alverden. Faktisk ingenting.

Skal jeres forening tilbyde cykling?

Overvejer I at gå ud og tiltrække nye medlemmer, så kan cykling være den aktivitet, I mangler. Måske kan der etableres en decideret landevejs- eller mountainbike-afdeling, en afdeling kun for kvinder, seniorer eller elcykler? 

Start-pakken indeholder blandt andet planlægning og hjælp til det praktiske arbejde, der er forbundet ved en opstart.