RIDERS

'Bevæg dig for livet - RIDERS' giver dig muligheden for at deltage i cykelløb alene og alligevel være en del af et hyggeligt, uforpligtende og hjælpsomt fællesskab.

Kom sikkert, trygt og sjovt igennem et cykelløb - også selvom du aldrig har prøvet at køre løb før. RIDERS er der før, under og efter cykelløb i hele Danmark. Vi elsker at cykle, og vi elsker at snakke om cykling - og alt muligt andet.

Med RIDERS får du:

  1. Et tilhørssted før og efter cykelløbet i RIDERS-zonen, beregnet til ryttere, der kører med RIDERS. Her vil RIDERS-ambassadørerne kunne svare på spørgsmål og give gode råd til for eksempel indstilling af cyklen.
  2. Fartholdere (nyt til cykelløb) - vores ambassadører cykler i én eller flere fartgrupper med et forudbestemt tempo og sørger for, at du kommer godt og sikkert med i mål.
  3. En åben Facebookgruppe - din mulighed for at få tips og tricks om landevejscykling og kommunikere med andre RIDERS-ryttere.

Fællesskabet er gratis at være en del af. Du skal bare møde op i RIDERS-zonen før løbet og/eller blive medlem af facebookgruppen.

Vi cykler sammen - hele vejen!

Spørgsmål og svar om RIDERS

  

Hvad skal jeg kunne?
Du skal kunne cykle på en racercykel

Hvad skal jeg selv have med?
Du skal medbringe din egen cykel, cykelhjelm og cykeltøj. Derudover dækjern, slange og pumpe.

Er der hjælp til at skifte slange, hvis jeg punkterer?
Ja! Ambassadørerne vil til enhver tid hjælpe dig med din cykel.

Hvor skal jeg møde op på dagen?
RIDERS-ambassadørerne er til stede i- og omkring RIDERS-zonen inden cykelløbets start og efter løbet. Mød op her. Kig efter RIDERS' flag og pavillon eller spørg en Riders-ambassadør.

Til flere cykelløb vil der være en eller flere startgrupper reserveret til alle, som vil køre med RIDERS.