Cykling

Mountainbike

Kom ud og cykle i skoven på en mountainbike. Her får du en række tips til din træning.

Mountainbike er perfekt til dig, der gerne vil på opdagelse i skoven og gerne vil være sund. På en MTB kan du træne din teknik og styrke din udholdenhed gennem det varierede terræn. Og at cykle er perfekt, hvis du lider af mindre skavanker og har brug for at skåne dele af kroppen. Men pas på – det er vanedannende!

Og det er nemt at komme i gang, men det tager til gengæld mange år at mestre. Så hvis du vil ’foran i køen’, så kan det være, at en lokal MTB-klub kan være vejen frem til at vise dig alle tricks, der skal til for, at du kommer flyvende fra start! Find MTB-klub i nærheden af dig!

MTB er populær motion, fordi sporten favner bredt og udfordrer alle uanset erfaring og fysisk form. Igen og igen. Lige meget hvor meget du træner, kan du altid blive et sving bedre. 

MERE MOUNTAINBIKE:

FIND EN MTB-KLUB 

Gå ind på vores danmarkskort og find en MTB-klub i nærheden af dig. Vi cykler over hele landet, og der er altid plads til flere. 

> FIND EN MTB-KLUB

FIND NYE MTB-RUTER I DIT NÆROMRÅDE

Opdag nye dele af dit eget lokalområde - eller tag på oplevelse et nyt sted. Friluftsrådet har skabt Kløverstier over hele Danmark, hvor du fra ét udgangspunkt både kan gå, løbe og cykle en tur på fire forskellige distancer, så der findes en god tur til alle.

> FIND KLØVERSTIERNE HER

MTB TIL RIGTIGE MÆND, DER FYLDER I TERRÆNNET

Vejer du lidt mere end gennemsnittet, og vil du gerne i gang med at motionere og være en del af et fællesskab, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig! Find os på Facebook.

> MERE OM MANDFOLK PÅ MTB

INSPIRATION TIL DIN TRÆNING

Få seneste nyt om mountainbike, gratis træningsprogrammer, tips og guides på VoresPuls.

> FIND INSPIRATION TIL MOUNTAINBIKETRÆNINGEN

SUPPLER DIN TRÆNING:

GRATIS APP MED TRÆNINGSPROGRAMMER TIL ALLE

Hent vores gratis app og suppler cykeltræningen med et gratis og fleksibelt træningsprogram, som du kan lave hvor og hvornår det passer dig. Der er programmer til alle - uanset dit niveau. Det spiller altså ingen rolle, om du er i god eller i dårlig form.

> HENT VORES TRÆN SELV APP

SUPPLER DIN CYKELTRÆNING MED FITNESS

På kortet kan du danne dig et overblik over foreninger med fitness i hele landet.

> FIND EN FORENING MED FITNESS