Cykling

MANDFOLK PÅ MTB
Et fællesskab for mænd der fylder godt i landskabet!

Vejer du lidt mere end gennemsnittet, og vil du gerne i gang med at motionere og være en del af et fællesskab, så er Mandfolk på MTB lige noget for dig! Se mere i videoen og find os på Facebook: "Mandfolk på MTB"

Det kan godt belaste kroppen, hvis man ikke er vant til at dyrke motion, men på mountainbike belastes kroppen ikke på samme måde, som ved andre idrætter som ofte indebærer sprint og spring. Hos "Mandfolk på MTB" er det sociale i centrum, og fokus er på at have det godt, og have det sjovt, mens man er i naturen og kører på mountainbike. Motionen er på den måde bare en bonus, men ingen tvivl om, at alle i gruppen oplever at de kommer i bedre form af turene, og får generelt et større overskud i hverdagen.

Er du interesseret i at komme ud prøve kræfter på mountainbike, så tag et kig ind i Facebook-gruppen: "Mandfolk på MTB". Lige nu arbejder flere lokale kræfter på at starte nye hold op i flere landsdele, så følg med på Facebook.

Og er I ligefrem en gruppe venner, der overvejer at starte et hold, eller er du en ildsjæl, der bare godt gad at lægge lidt timer i det ude i lokalmiljøet, så kontakt Martin Wang Hjørngaard og så hjælper han jer i mål med projektet.