Cykling

Landevejscykling

Kom ud på landevejen og få nogle kilometer i benene. Her finder du inspiration til din træning.

Uanset om du allerede er godt i gang med at cykle - eller du gerne vil i gang, så har vi noget for dig.

Vil du gerne i gang, kan du finde en af vores mange cykelklubber landet over og komme med på et hold, hvor vi hjælper hinanden med at få nogle kilometer i benene hver uge.

Er du allerede i gang med at cykle, kan du også finde inspiration til din cykeltræning eller komme ud og køre løb med andre, der ikke er en del af et fast cykelhold gennem RIDERS.

Trænger du derimod til at supplere din træning i sadlen med noget for hele kroppen, kan du enten finde en forening med fitness eller hente vores gratis træningsapp, hvor du har fri adgang til en række træningsprogrammer til alle niveauer.

FIND DIN NÆRMESTE CYKELKLUB 

Gå ind på vores danmarkskort og find en cykelklub i nærheden af dig. Vi cykler over hele landet, og der er altid plads til flere. 

> FIND EN CYKELKLUB

FÅ INSPIRATION TIL DIN TRÆNING

Få seneste nyt om landevejscykling, gratis træningsprogrammer, tips og guides på VoresPuls.

> FIND INSPIRATION HER

RIDERS

Kom sikkert, trygt og sjovt igennem et cykelløb - også selvom du aldrig har prøvet at køre løb før. RIDERS er der før, under og efter cykelløb i hele Danmark. 

> MERE OM RIDERS

SUPPLER DIN TRÆNING:

GRATIS APP MED TRÆNINGSPROGRAMMER TIL ALLE

Hent vores gratis app og suppler cykeltræningen med et gratis og fleksibelt træningsprogram, som du kan lave hvor og hvornår det passer dig. Der er programmer til alle - uanset dit niveau. Det spiller altså ingen rolle, om du er i god eller i dårlig form.

> HENT VORES TRÆN SELV APP

SUPPLER DIN CYKELTRÆNING MED FITNESS

På kortet kan du danne dig et overblik over foreninger med fitness i hele landet.

> FIND EN FORENING MED FITNESS