Få overblik over klubbens opgaver

Trænger din klub til at blive skarpere inden for et eller flere områder? Kræver det en professionel sparringspartner og rådgiver på sidelinjen? Så tag fat i os allerede i dag og hør mere om, hvad vi kan hjælpe dig og din klub med.

Bevæg klubben i den rigtige retning

Har I brug for at få overblik og styr på klubbens opgaver? Har I lyst til at bruge klubbens kræfter og kompetencer optimalt? Vil I vide, hvordan I kan involvere flere frivillige i klubarbejdet?

På workshoppen “Opgavestyring” bliver der med udgangspunkt i klubbens konkrete situation skabt overblik over opgaverne i klubben, og I finder ud af, hvem der er bedst til at løse dem. I får sat arbejdet i klubben i system og skaber dermed et stærkt fundament for fremtiden.

Få overblik på en aften Workshoppen varer 3-4 timer og kan afvikles på en aften. En konsulent fra “Badminton - Bevæg dig for livet” støtter og guider jer gennem processen, som bliver til en værdifuld og håndtérbar platform for det fremtidige arbejde i klubben.

Hvor er det dejligt med et overblik over vores opgaver – nu kan vi meget nemmere uddelegere opgaver til folk udenfor bestyrelsen.

- Bestyrelsesmedlem om workshoppen

Workshoppen "opgavestyring"

Processens fem trin:

1. I finder de opgaver, I arbejder med i klubben.

2. I prioriterer opgaverne.

3. I finder den optimale organisation for det bedste match mellem opgaver og personer i klubben.

4. I sætter navne på de personer i klubben, der har de rigtige kompetencer til at løse de enkelte opgaver.

5. Vi runder af og afklarer sammen, hvad vi skal arbejde videre med.