Badminton

Badminton

Bevæg dig for livet - Badminton har fokus på alle dem, der lever deres liv i badmintonverdenen - på og uden for banen. For de er nøglen til, at vi kan opnå vores drøm om at få flere til at gribe ketcheren og opleve glæden ved at spille badminton.

Drømmen - om at få flere til at spille badminton - vil vi realisere gennem samarbejde med de klubber, der har samme drøm som os. Derfor har vi både fokus på, hvordan vi gør en forskel og skaber endnu mere badmintonglæde rundt omkring i klubberne, så de kan fastholde nuværende spillere og på, hvordan vi gør badminton til en attraktiv idrætsgren for nye medlemmer.

Det gør Bevæg dig for livet - Badminton

Vi målretter vores indsats mod de klubber, der har mod og lyst til at udvikle sig og komme til at sprudle af badmintonglæde. Dét er nøglen til at kunne fastholde nuværende medlemmer og til at kunne byde nye medlemmer velkomne. Derfor er vores opmærksomhed rettet mod foreningslederne og trænerne i badmintonklubberne og hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dem i deres engagement og lyst til at udvikle deres klub.

De temaer, som er i fokus i første omgang er:

Klubber og foreninger

I fællesskab vil vi starte de initiativer, der er brug for: Det der kan udvikle klubben og tilføre endnu mere badmintonglæde blandt medlemmer og frivillige. Vi tror på, at vi sammen med klubberne kan skabe medlemsfremgang ved at sætte fokus på legen, glæden, udviklingen og fællesskabet i badmintonklubberne.

Bevæg dig for livet - Badminton hjælper foreningslederne med at styrke deres klub f.eks. ved at:

  • udvikle klubbens træningsmiljø og skabe mere liv i hallen
  • få skabt overblik klubbens opgaver med et årshjul og få fordelt opgaverne på flere hænder
  • markedsføre din klub og synliggøre badminton i lokalområdet
  • motivere flere forældre og medlemmer med at løse småopgaver i klubben
  • igangsætte nye træningstilbud til klubbens medlemmer, f.eks. Miniton eller VoksenFjer
  • sætte fokus på fællesskabet og det sociale liv i klubben
  • etablere samarbejde med de lokale skoler
  • uddanne de frivillige ledere i klubben
  • etablere samarbejde med andre klubber i nærområdet

Baggrund

Bevæg dig for livet - Badminton er et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIFDGITrygFonden og Nordea-fonden og ledes af en styregruppe med repræsentanter fra Badminton Danmark, DGI Badminton, DIF og DGI.