Tennissportens Dag 2017

Tennissportens Dag 2017 var endnu en stor succes, hvor 234 klubber åbnede dørene for interesserede på alle niveauer og alle aldre.

Den landsdækkende event havde 7.100 besøgende, hvoraf de 3.000 kategoriseredes som nye ansigter. Det resulterede i 1.700 ekstra medlemmer i tennisklubberne landet over. 

Vær klar - Tennissportens Dag bliver afholdt igen lørdag d. 5. maj i 2018!

Datoen for Tennissportens Dag 2018 er blevet rykket en uge hen på grund af St. Bededag, som også bliver den største konfirmations-weekend. Vi håber, at klubber, der holder standerhejsning tidligere også er klar på Tennissportens Dag og ser frem til endnu en stor tennisdag sammen med jer!

Tennissportens Dag 2017 var en succes 

Den 29. april 2017 inviterede tennisklubber landet over for anden til Tennissportens Dag under DIF og DGIs fælles vision ’Bevæg dig for livet’. 90% af de tennisklubber, der var med kan klart anbefale Tennissportens Dag til andre tennisklubber.

Super dag! Godt besøgt af både egne medlemmer og ikke mindst af flere nye ansigter, som valgte at lægge vejen forbi klubben. Stor succes med Facebookopslag delt på de rigtige sider.

Citat: Kenneth M. Pedersen, bestyrelsesmedlem Kristrup Tennisklub (29. april 2017)

Det var gratis at deltage, og klubberne stod klar med udstyr, så både børn og voksne kunne prøve kræfter med tennisspillet. Nogle klubber tilbød desuden forskellige muligheder for tennis, med alt fra street tennis på små baner til FitnessTennis eller pop up-tennis på baner, der var opsat til lejligheden. Flere steder rykkede tennisklubberne også ud i bybilledet for at møde de mulige medlemmer uden for de vante tennisbaner. Andre steder rykkede man indenfor på grund af regnen.

Det silede ned det meste af formiddagen, men vi var gået i ly i hallen. Vi havde cirka 40, der lagde vejen forbi, og der var en rigtig god stemning!

Citat: Maj-Britt Quitzau, bestyrelsesmedlem Ølstykke Tennisklub (29. april 2017)

Det er en god oplevelse, når så stor en del at landets klubber støtter op om denne fælles indsats og er med til at lave gode resultater til gavn for hele tennissporten i Danmark. Det viser, at Tennissportens Dag virker!

Citat: Lorenz Sønderby, Visionsleder Bevæg dig for livet - Tennis (12. juni 2017)

DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund ønsker at sige tak til alle, som har været med til at arrangere Tennissportens Dag, og ser frem til endnu en stor tennisdag igen i 2018!

Er du interesseret i at høre mere om Tennissportens Dag, så tag fat i din lokale tenniskonsulent eller Bevæg dig for livet - Tennis.

Måske er du også interesseret i: