Idrætslærernes Forum

Opbyg et stærkt netværk med andre idrætslærere, og vær med til at styrke idrætsfaget i folkeskolen.

Idrætslærernes Forum er to sammenhængende dage, som samler idrætslærere fra hele landet på en konference spækket med teoretiske og praktiske workshops, som alle bidrager med ny inspiration til idrætsundervisningen i skolen - uanset om man underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i overbygningen.

Idrætslærernes Forum afholdes nu hvert år!

Den populære konference Idrætslærernes Forum har siden 1999 budt på masser af faglig inspiration og skabt et solidt netværk blandt idrætslærere over hele landet.

Det bliver der ikke lavet om på - tværtimod. Fremover afholdes konferencen hvert eneste år i stedet for kun hvert andet, og bliver dermed det årlige ”lokomotiv” for idrætslærernes fortsatte udvikling af værktøjer og metoder til at løfte idrætsfaget.

Som et ekstra plus afholder vi desuden konferencen både øst og vest for Storebælt, så du kan vælge det sted, der er tættest på dig.

Opgraderingen sker på baggrund af den store interesse for at deltage, som har betydet lange ventelister for at få en plads, og den samlede målsætning er 1.000 deltagende lærere i løbet af 2016-2018.

Hvad får du ud af at deltage i Idrætslærernes Forum?

Du får mulighed for at møde andre idrætslærere, udveksle erfaringer, dele viden og skabe netværk på tværs af landet.

Programmet er sammensat så alle, der arbejder med idrætsfaget, kan deltage i workshops, der passer til deres målgruppe og interesse.

Vi stiller blandt andet skarpt på idræt som prøvefag og ser på ”den røde tråd” i faget fra 0.-9. klasse, så de lærere, der skal føre eleverne til eksamen, er sikret, at eleverne er blevet klædt godt på fra første idrætstime i skolen.

Er Idrætslærernes Forum noget for dig?

Er du idrætslærer i grundskolen, eller underviser du og har interesse for idrætsfaget i skolen, så er Idrætslærernes Forum sikkert noget for dig, så sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tid, sted og pris for 2018:

Øst for Storebælt: Den 3. – 4. oktober i Ringsted Sport Center, Tværalle 8, 4100 Ringsted med festmiddag og overnatning på Sørup Herregård

Vest for Storebælt: Den 25. – 26. oktober i Vingstedcenteret, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten

Prisen for deltagelse:

  • Deltagelse uden overnatning: 2.345 kr.
  • Deltagelse med overnatning i dobbeltværelse: 2.745 kr.
  • Deltagelse med overnatning i enkeltværelse: 3.195 kr.

Har du spørgsmål vedrørende Idrætslærernes Forum er du meget velkommen til at kontakte projektleder Signe Asferg Rasmussen.

Se materiale fra Idrætlærernes Forum 2017

Hvis du vil finde inspiration fra det sidst afholdte forum, kan du downloade alle oplægsholderes præsentationer her.