Håndboldfitness

Bevæg dig for livet - Håndbold har fokus på at sprede glæden ved Håndboldfitness. Håndboldfitness er et anderledes træningstilbud, som henvender sig til alle - både dem, der har lagt håndboldskoene på hylden, og dem, der aldrig nåede at få dem på.

Bevæg dig for livet - Håndbold arbejder ud fra ønsket om at få flere til at opdage den nye form for træning: Håndboldfitness. Håndbold som vi kender det med faste træningstider og turneringer har de senere år mistet terræn. Færre melder sig til, og der er brug for at ryste posen og gentænke håndboldspillet. Derfor er håndboldfitness blevet udviklet på baggrund af nyere forskning inden for idrætsdeltagelse.

Bevæg dig for livet - Håndbold arbejder ud fra en målsætning om, at konceptet skal udbredes til 200 klubber inden 2018.

Det gør Bevæg dig for livet - Håndbold

Vi målretter os mod håndboldforeninger og flerstrengede idrætsforeninger og hjælper dem med at få budskabet ud om det fleksible træningsprodukt kaldet Håndboldfitness. Håndboldfitness henvender sig til både unge og voksne, der gerne vil have god, sjov og fleksibel træning i fællesskab med andre.

Budskabet vi vil sprede er, at håndboldfitness består af sjov, fysisk træning og en tilpasset form for håndboldtræning. Det er bygget op af tre moduler, der kan sættes sammen alt efter foreningens ønske:

  • PULS - Løbetræning i fællesskab med andre. Uanset om man er nybegynder eller maratonløber. Håndboldfitness garanterer god løbetræning, der tilpasses alle niveauer.
  • POWER - Sjov og udfordrende fysisk træning. Hvad end man kommer direkte hjemme fra sofaen eller er en top veltrænet styrkeløfter, vil Power kunne udfordre én og forbedre ens fysiske form. Håndboldfitness tilbyder en masse variation og arbejder kun med egen kropsvægt som belastning.
  • PLAY - Håndbold på små baner og meget mere. Det kræver INGEN forudsætninger at være med. Så om man er tidligere håndboldspiller på højt niveau, ude af spillet pga. skader eller ens eneste kendskab til sporten er begrænset til kampene på TV, er man meget velkommen. Der spilles med en blød streetbold med god intensitet uden kropskontakt på små baner. PLAY er for alle, der kan lide at lege med bolde, få sved på panden og have det sjovt samtidig. 

Bevæg dig for livet - Håndboldfitness er et resultat af Bevæg dig for livet-visionen mellem DIF, DGI, TrygFonden og Nordea-fonden og ledes af en projektgruppe med repræsentanter fra Dansk Håndbold Forbund og DGI.

 

Klubber og foreninger

Hvis klubber og foreninger har et ønske om at puste ny energi i deres håndboldtilbud og løbende byde nye medlemmer velkomne, så står vi klar til at hjælpe. Sammen med klubben og foreningen vil vi starte de initiativer, der er brug for.

Bevæg dig for livet - Håndbold hjælper foreninger og klubber med:

  • Tilstedeværelse i foreningsmiljøet
  • Instruktøruddannelser
  • Etablering af instruktørnetværk
  • Afholdelse af oplevelsesevents
  • Promoveringsmateriale

Bestil instruktørmateriale

Download markedsføringsmateriale

Find klub

Alle øvrige fokusområder i Bevæg dig for livet: