Træneruddannelser - Få dygtige trænere

Det er sjovt at spille badminton, og badmintontræningen skal være sjov, spændende og udviklende. Træningen skal være udfordrende og varierende - og give dine spillere masser af succesoplevelser. Få inspiration til, hvilke uddannelser dine trænere kan komme på.

Basistræneruddannelsen

Her kan alle trænere starte deres træneruddannelse. På uddannelsen får træneren viden om børns udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk og fysisk-motorisk træning, således at træneren kan planlægge, tilrettelægge og gennemføre børnevenlig træning.

Læs mere om basistræneruddannelsen her

Talenttræneruddannelsen

Uddannelsens omdrejningspunkt er træning af unge talenter og udvikling af et godt talenttræningsmiljø. På uddannelse tilegner træneren viden om børns og unges udvikling og forudsætninger samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk, fysisk og mental træning. at træneren kan planlægge tilrettelægge og gennemføre individuelle talentudviklingsforløb samt skabe en rød tråd mellem de forskellige alderstrin og klubbens træningshold.

Læs mere om talenttræneruddannelsen her

Ungdomstræneruddannelsen

Uddannelsens centrale formål er at holde fokus på rekruttering og fastholdelse at unge i badminton - hvordan skabes der et rummeligt trænings- og klubmiljø for unge på 13-18 år? På uddannelsen opnår træneren viden om dansk ungdomskultur og færdigheder indenfor teknisk og taktisk træning, således at træner kan gøre en afgørende forskel for klubbens udvikling af et godt badmintonmiljø for unge.

Læs mere om ungdomstræneruddannelsen her

Seniortræneruddannelsen

Seniortræneruddannelsen har fokus på at give træneres indsigt træning og ledelse af voksne. På uddannelsen får træneren viden om ledelse, teambuilding og mandskabspleje samt færdigheder indenfor teknisk, taktisk og fysisk træning samt konkurrencestrategier, således at træneren er rustet til håndtering af træning og konkurrence for voksne.

Læs mere om seniortræneruddannelsen her

Elitetræneruddannelsen

Uddannelsen er bygget op om tre temaer, som alle i sidste ende handler om optimering af præstationen og træning for landsholdsspillere. Temaerne er træningsplanlægning og dosering, turneringsforberedelse og præstationsoptimering samt personlig udvikling og trænerrollen.

Læs mere om elitetræneruddannelsen her

Oversigt over badmintonsportens træneruddannelser

Få et overblik over de mange spændende træneruddannelserne DGI Badminton og Badminton Danmark udbyder.