Vi elsker badminton

Vil du være med til at sprede ketchersportens mange glæder ud i dit område? Og på den måde få flere til at spille badminton i din klub?

Det har næsten 10 % af de danske badmintonklubber været en del af i 2017...

Bevæg dig for livet – Badminton har i løbet af 2017 kørt et nyt projekt, der – sammen med jer – får flere til at komme ned i den lokale badmintonhal og svinge ketcheren. ”Vi elsker badminton” er et projekt, der hjælper badmintonklubber i Danmark til at afholde et fedt arrangement. Og til at synliggøre det i klubbens lokalområde.

Danmark elsker badminton

168 klubber har været med på en markedsføringsworkshop i løbet af efteråret 2017. Og klubberne har - eller skal til at afholde  - et fedt arrangement i deres lokale badmintonklub.

Må vi komme ud og lave en video af jeres arrangement, så skriv til os på badminton@bevaegdigforlivet.dk.

Lad os inspirere hinanden

HUSK at melde dig ind i Vi elsker badmintons Facebook-gruppe. Her kan du vidensdele og blive inspireret af andre klubber, ved at høre om, hvilke arrangementer, de er i gang med at afholde - og hvordan de synliggør arrangementet i lokalområdet.

Natminton i Bredebro

Vi elsker badminton-arrangement

Vi elsker badminton-arrangement

Bredebro Badminton Klub er en af de 168 klubber, der har deltaget i "Vi elsker badminton" i løbet af 2017. Hør hvad den sønderjyske klub har fået ud af at være med i "Vi elsker badminton".