Vi elsker badminton

Vil du være med til at sprede ketchersportens mange glæder ud i dit område? Og på den måde få flere til at spille badminton i din klub?

Glæd dig - Vi elsker badminton fortsætter i 2018

Vi arbejder på at få opdateret hjemmesiden. Fra den 26. maj kan du både læse om, hvad du får ud af at være med i Vi elsker badminton i 2018. Og du kan tilmelde dig og din badmintonklub, så I kan blive bedre til at synliggøre jer og få nye medlemmer. Lær om det på en workshop i efteråret - og afhold et arrangement, når det passer ind i jeres kalender.

Næsten 10 % af de danske badmintonklubber var med i Vi elsker badminton i 2017...

Bevæg dig for livet – Badminton har i løbet af 2017 kørt et nyt projekt, der – sammen med jer – får flere til at komme ned i den lokale badmintonhal og svinge ketcheren. ”Vi elsker badminton” er et projekt, der hjælper badmintonklubber i Danmark til at afholde et fedt arrangement. Og til at synliggøre det i klubbens lokalområde.

Danmark elsker badminton

168 klubber har været med på en markedsføringsworkshop i løbet af efteråret 2017. Og klubberne har - eller skal til at afholde  - et fedt arrangement i deres lokale badmintonklub.

Lad os inspirere hinanden

HUSK at melde dig ind i Vi elsker badmintons Facebook-gruppe. Her kan du vidensdele og blive inspireret af andre klubber, ved at høre om, hvilke arrangementer, de er i gang med at afholde - og hvordan de synliggør arrangementet i lokalområdet.

Vi elsker badminton-arrangement i Bredebro

Vi elsker badminton-arrangement i Bredebro

Bredebro Badminton Klub er en af de 168 klubber, der har deltaget i "Vi elsker badminton" i løbet af 2017. Hør hvad den sønderjyske klub har fået ud af at være med i "Vi elsker badminton".

Vi elsker badminton-arrangement i Aabybro

Vi elsker badminton-arrangement i Aabybro

Aabybro Badminton Klub er en af de 168 klubber, der har deltaget i "Vi elsker badminton" i løbet af 2017. Hør hvad den nordjyske klub har fået ud af at være med i "Vi elsker badminton".