Få budskaberne igennem og gør din klub synlig

Vil du være bedre til at kommunikere med dine medlemmer? Og få klubbens gode historier og tilbud spredt ud til potentielle nye medlemmer? Her på siden får du redskaber til at komme i gang - og vi klæder dig på til at få klubbens budskaber ud til nye medlemmer.

Hvad er god kommunikation?

Det er alfa omega at kunne kommunikere godt, når man skal holde sine medlemmer orienteret - og man gerne vil tiltrække nye medlemmer til sin klub.

God kommunikation er konkret, præcis og modtagerorienteret.  Langt de fleste har et filter i deres kommunikation, og stiller med det samme sig selv spørgsmålet: "Hvad betyder det for mig?"

De vigtigste spørgsmål at få afklaret for potentielle medlemmer, når de skal beslutte, om de vil melde sig ind i jeres klub er: "Hvad koster det? Og hvad får jeg ud af det?"

Inden I kommunikerer ud til jeres medlemmer - eller nye spillere - skal I først stille jer selv følgende spørgsmål:

- Hvad er formålet?
- Hvem er målgruppen?
- Hvad er budskabet?
- Hvilke forventninger har målgruppen?
- Hvilke kommunikationskanaler skal vi bruge? (hjemmeside, facebook, lokale medier, sms, møder...)

Det kan vi hjælpe jer med:

Nu skal I ud i verden med jeres interessante tilbud, aktiviteter og historier.

Bliv synlig i lokalområdet

Det er vigtigt, at din badmintonklub er synlig i lokalområdet - ellers ved potentielle medlemmer jo ikke, hvilke tilbud, aktiviteter og arrangementer jeres klub har. I skal skille jer ud fra mængden - og sørge for, at folk ved, hvad I kan tilbyde dem. Meget omtale kan I selv stå for ved at bruge klubbens hjemmeside eller facebookside, men I kan også få jeres gode historier i de lokale medier.

Se her, hvordan I får jeres gode historier i medierne

Du kan også få meget mere information i hæftet "Bliv Synlig - i og uden for klubben"

Få styr på klubbens hjemmeside

Måske har din klub endnu ikke en hjemmeside. Eller måske trænger jeres hjemmeside til at blive opdateret? Det er en rigtig god ide at have en platform for al den information, der løbende kommer til jeres medlemmer og potentielle nye spillere. Vi hjælper jer gerne med at gøre hjemmesiden brugbar og opdateret. Og vi holder løbende kurser, hvor I bliver rustet til at bruge hjemmesiden bedst mulig. Kontakt din badmintonkonsulent, hvis du vil høre, hvordan vi får løst netop jeres behov.

Få gode råd her til at opdatere jeres hjemmeside

Bliv skarp på Facebook

Vil du vide, hvordan din klub får mest muligt ud af Facebook?
Måske har din badmintonklub endnu ikke oprettet en facebookside? Måske laver I allerede opslag til klubbens medlemmer, men vil gerne blive bedre? Og måske har I også allerede oprettet grupper for nogle af klubbens hold, men trænger til at få det mere struktureret? Uanset hvilke behov din klub har, hjælper vi jer godt på vej.
Facebook er i dag langt det mest udbredte medie og 71 % af alle danskere over 12 år har en Facebook-profil. Så her kan I nå mange potentielle medlemmer. På Facebook kan du nemt lave annoncer og skabe omtale af klubben og dens aktiviteter. Se her, hvordan du kommer i gang med det.

Videoproduktion på din smartphone

Videoproduktion på din smartphone

Bliv god til at filme og redigere på din smartphone

Deltag i et online kursus om videoproduktion på din smartphone, på DGI.dk. Lær at lave video-finter til din forenings digitale medier. Kurset lærer dig at optage, redigere og publicere videoer direkte på smartphone.