Få FleksiFjer i din klub

Har du voksne medlemmer, der gerne vil være en del af et badmintonhold med fleksibilitet og fællesskab? Og vil du gerne have flere voksne til at melde sig ind i din klub? Så er FleksiFjer måske noget for jer. Læs mere om det nye koncept her.

Fjer, fællesskab og fleksibilitet for voksne

FleksiFjer er et badmintontilbud for voksne, der gerne vil være en del af et uforpligtende motionstilbud, hvor man dukker op i hallen og spiller kampe med og mod de andre.
Målgruppen er for eksempel de spillere, der plejer at leje en bane. Eller forældrene til børnene i klubben. Det er voksne mennesker med et travlt liv, der ikke vil være forpligtet til at møde op hver tirsdag klokken 19.00.
Til FleksiFjer skal man ikke melde afbud, og tilbuddet er ikke afhængigt af, at enkelte spillere tropper op.
Det kræver heller ikke en uddannet træner, men blot en tovholder, der sætter rammerne for sjove og jævnbyrdige kampe.

Succes med FleksiFjer i Hjerting

Hjerting IF har haft fokus på at fange forældre til klubbens ungdomsspillere, og det har den vestjyske klub gjort med stor succes.

Vi gik og prikkede folk på skulderen, og lokkede med at vi får en øl eller en sodavand ude i omklædningsrummet bagefter. Det er nemlig en vigtig del af træningen. Folk kommer og får rørt sig lidt, der ingen sure miner, hvis du ikke kan ramme bolden. Folk har virkelig taget det her koncept til sig her i Hjerting.

- Henrik Poulsen, formand for Hjerting IF

Hjælp til markedsføring

Vil du have hjælp til at fortælle dit lokalområde, at I starter FleksiFjer op? Så har vi et godt tilbud til dig.

Vi har lavet en markedsføringspsakke, der består af plakater, postkort, gavekort og andet godt I kan bruge for at synliggøre jeres tilbud.

Se delene i markedsføringspakken til FleksiFjer her. Skriv selv jeres klubnavn og træningstidspunkt ind i materialerne.

Du kan også kontakte din badmintonkonsulent og få fingrene i den fysiske pakke.